Am reușit!

Ce alții fac în ani, am reușit în săptămâni. E pură realitate, nu un slogan.

Realitatea echipei noastre, de care suntem foarte mândri.

Criza COVID a lovit puternic industria auto, principalul nostru client. Au început să închidă, unul după altul, tot mai mulți producători din acest domeniu.

În fața acestei situații, aveam de ales: plecăm cu toții în șomaj tehnic sau… ne concentrăm să găsim soluții să ajutăm comunitatea în această situație fără precedent și să avem grijă de locurile de muncă ale oamenilor noștri.

Și am ales calea cea grea. Au urmat trei săptămâni de zile și nopți de muncă – de la reutilarea halelor, la regândirea întregului proces de producție, la căutarea de furnizori și recalificarea oamenilor; totul s-a derulat pe repede înainte. Trei săptămâni în care timpul, energia și banii au fost exclusiv dirijate către acest proiect. O persoană optimistă spunea că se poate începe producția unui produs nou în minim 3 luni. Noi am făcut-o în 3 săptămâni!

Cu multă bucurie, vă anunțăm că luni, 6 aprilie, începem producția de combinezoane de unică folosință!

În 3 săptămâni de la idee!

Încă avem emoții și suntem conștienți că mereu pot apărea surprize. Ni se cer deja zeci de mii de combinezoane. Lucrăm la foc continuu, în 3 schimburi și ne dorim ca după primele două săptămâni de acomodare, să ajungem la o cifră de aproximativ 18 000 de combinezoane pe săptămână. O parte le vom dona. În rest, scopul este să menținem capacitatea de producție a fabricii și totodată să ne onorăm promisiunea făcută gorjenilor – aceea de a fi partenerul lor pentru un viitor stabil.

Ne înclinăm în fața tuturor celor care sunt în prima linie de luptă cu această pandemie.

Suntem optimiști și așteptăm (cu nerăbdare și responsabilitate) ziua în care ne vom putea întâlni din nou fără teamă și restricții.