Arhispec – IBC Focus

Începem primăvara 2019 cu un nou interviu acordat de directorul executiv al Moveos – Elena Feroiu – publicației Arhispec. Vă invităm să aflați câteva răspunsuri legate de diverse aspecte legate de desfășurarea activității la nivel industrial, dar și câteva cuvinte despre brandul Moveos.

Cum decurg negocierile atunci când clienții descoperă că la capătul firului le răspunde o femeie?

Desigur, depinde de la caz la caz, de la femeie la femeie, de la bărbat la bărbat și, desigur, depinde de miză. Dacă ar fi să generalizez totuși un răspuns bazat pe experiențele de până acum, aș spune că sunt norocoasă. Sunt norocoasă pentru că discuțiile se poartă într-o lume de afaceri profesionistă, unde se caută de cele mai multe ori rezultate win-win, indiferent de cine participă la discuții.

Ca femeie în domeniul industrial, care considerați că sunt top 3 lucruri fără de care nu ați putea supraviețui?

  • Echipa
  • Strategie
  • Inovație

Din perspectiva femeii în industrie, ce considerați că lipsește domeniului?

Întotdeauna încerc să fiu pozitivă. Nu cred că lipsește nimic, cred că este nevoie doar de îmbunătățire, pentru că întotdeauna este loc de mai bine. Aici mă gândesc la facilitățile acordate investitorilor, cât de ușoară le este calea către o afacere de succes din punct de vedere al susținerii la nivel legislativ, și aici putem menționa, ca exemplu, cea mai nouă reglementare în domeniul construcțiilor cu privire la impozitarea veniturilor de natură salarială. Sunt convinsă că industria în general îmbrățișează aceste inițiative și așteaptă cu interes astfel de inițiative și în alte domenii de activitate.

Dacă ar fi să rezumați într-o singură propoziție brandul pe care îl reprezentați, pentru a ne convinge că sunteți cei mai buni din piață, cum ar arăta această propoziție?

Reprezentăm un sprijin real pentru investitorii din România, investind la rândul nostru în capitalul uman autohton.