Creăm locuri de muncă

Orașul Rovinari (jud. Gorj) reprezintă o locație importantă pe harta României pentru Compania Moveos. Aici vom da startul unei unități de producție, în domeniul Automotive.
Acțiunea a fost salutată de Primarul localității Rovinari, iar vestea a fost preluată deja de mass-media. Vă invităm să citiți articolul de mai jos, pentru mai multe declarații ale dlui. Primar Robert Filip.

Brașovenii de la Moveos deschid luna viitoare o fabrică de centuri de siguranță la Rovinari

12 iulie 2018 12:46 AM de Ovidiu Vrânceanu

 

 

Grupul de firme Moveos din Brașov va deschide pe 10 august la Rovinari o fabrică de centuri de siguranță, a anuntat primarul Rovinariului, Robert Filip.

„Cel mai important lucru care se întâmplă la noi în oraș acum este că cei de la Brașov descarcă linia pentru acea fabrică de centuri. Oamenii sunt deja angajați, mare parte din ei. Fabrica va fi deschisă cel târziu pe 10 august”, a spus primarul Filip. Acesta a mai declarat că angajații vor fi atât din Rovinari, cât și din zonele învecinate. „Mai sunt probleme, pentru că unora le este greu să plece de acasă o lună, o lună și jumătate pentru cursuri, dar asta este procedura. Importat este că avem o fabrică la noi în Rovinari, care oferă un salariu mai bun decât în alte zone din privat. Eu am văzut că oamenii sunt interesați să lucreze la fabrica din Rovinari, avem oameni care s-au întors de la Timișoara, de la Arad, de la Brașov. Primesc și bonuri de masă, au posibilitatea de a promova dacă sunt serioși”, a spus Filip.

Grupul Moveos îi are acționari pe Dietmar Rizea, care deține 51% din acțiuni, Răzvan Urdea, fostul director al companiei brașovene Rolem, care deține 25%, și pe Elena Costan, care are un pachet de 24% din titluri.