Produsele noastre poartă marca CE

Dacă vă mai amintiți, am început cu o idee în martie: să salvăm locurile de muncă ale angajaților noștri din industria auto și să suplinim lipsa de echipamente de protecție în perioada pandemiei.

 

 

În numai 3 săptămâni, am început producția de combinezoane de unică folosință. Am investit peste 100.000 EUR în retehnologizare, formare profesională, achiziții de materiale și infrastructură.

La 7 săptămâni de la începerea producției, avem un portofoliu de 6 produse din polipropilenă și, cel mai important, toate produsele noastre poartă marca CE. Aceasta este recunoașterea calității europene a produselor și a proceselor noastre de producție și garantia unui parteneriat durabil.

Dintre produsele certificate, două sunt unice pe piața românească: tunica de unică folosință și halatul de unică folosință pentru copii.

P.S. Marți seara, 26.05.2020, au plecat spre laborator pentru testare 2 combinezoane impermeabile. Dacă totul este în grafic, în câteva săptămâni vom avea marca CE și pentru aceste combinezoane.

P.S. 2 Începând cu 4 iunie 2020, și combinezonul impermeabil este certificat CE.