Despre noi

Cu toții știm că multinaționalele și firmele mari în general au propriile reguli, propria cultură și propriile sisteme care le fac funcționale, globale și... unice. Dar în același timp identice din multe puncte de vedere. Situațiile sunt toate legate de aceiași 5M: Man (Om), Machine (Mașină), Management, Method (Metodă), Milieu (Mediu), doar ordinea diferă poate de la o firmă la alta.

Pe de altă parte, lumea în care trăim se bazează pe industrie. Indiferent că ne place sau nu, evoluția noastră e legată de bunul mers al acestor sisteme complexe, fie că este vorba de o firmă producătoare de mașini (OEM), de sisteme medicale sau de servicii. E dovedit că sinergia dintre societate și mediul de afaceri (cerere și ofertă) stă la baza bunului mers al vieții moderne, cel puțin așa cum o știm noi.

Și totuși, aceste sisteme, deși ideologic gândite să fie eficiente și funcționale cu cel mai mare grad de predictibilitate și capabilitate, au dependențe. Și aici revenim la cei 5M și, normal, vorbim de resurse - materiale, dar în special cele umane, atât cantitative cât și calitative (know-how).

Fluctuațiile câteodată violente în cererea clienților, a pieței de materie primă, a evoluției pieței forței de muncă aduc un impact greu de gestionat în condițiile dure ale competitivității și standardelor din ce în ce mai ridicate. Costurile pentru ca firmele să facă față acestor provocări sunt substanțiale și greu de imaginat și previzionat chiar pentru managerii cu experiență.

Așadar, bunul mers al industriei este un interes general.

Am dori să credem că aici e rolul nostru principal, al companiei Moveos. Experiența noastră în mediul multinațional ne ajută să înțelegem provocările mediului industrial și de asemenea să fim o interfață în zona resurselor necesare care atenuează impactul mai sus menționat. O interfață care reduce concurența zonală pe piața forței de muncă (exact una din marile influențe), care oferă alternative viabile nevoii urgente cantitative sau calitative de forță de muncă, care unește oferta de muncă din zonele neatractive industrial cu cererea din centrele industrial saturate deja.

Faptul că dezvoltarea noastră ca firmă se desfășoară atât în mediul productiv cât și în dezvoltarea de produse industriale (vehicule electrice și nu numai) ne face și mai apropiați de înțelegerea și sprijinirea mediului industrial.

Ne asumăm cu îndrăzneală și motivație rolul de a deveni parteneri de încredere înspre atingerea obiectivelor și performanței clienților noștri și de asemenea de a ne dezvolta în continuare, și prin asta de a influența pozitiv societatea în care existăm atât ca și firme cât și ca oameni.

Răzvan Urdea

Răzvan Urdea

Managing Partner

Misiunea noastră

Ne dedicăm creării de valoare prin furnizarea unui suport de producție robust și de încredere, care reunește inovația cu eficiența. Ne angajăm să facilităm succesul partenerilor noștri oferind soluții prompte, relevante și de calitate superioară. În centrul angajamentului nostru se află o pasiune profundă pentru excelență, un angajament ferm pentru calitate și un respect neclintit pentru relațiile cu clienții.

Viziunea noastră

Scopul nostru este de a ne modela viitorul ca furnizor și partener esențial pentru susținerea producției în sectorul industrial. Ne vedem evoluând în tandem cu infrastructura existentă a partenerilor noștri, furnizând asistență valoroasă și contribuind la expansiunea continuă și succesul lor. Ne străduim să aducem un plus de valoare nu doar la nivel de afaceri, dar și la nivel societal, recunoscând interconexiunile dintre lumea afacerilor și comunitățile în care operăm. În esență, ne proiectăm un viitor în care Moveos este un catalizator pozitiv pentru dezvoltare, progres și inovație în industrie.

Echipa Moveos

Faceţi cunoştinţă cu echipa noastră

Să ne cunoaștem

Locuri de muncă

Vânzări

Secretariat

Trimiteți un mesaj

Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input