Soluții de furnizare resurse umane

Image

Resurse umane de încredere

Uitați de grija provocată de lipsa resurselor umane și de eforturile susținute pentru retenția lor

Moveos susține dezvoltarea business-ului dvs. înlăturând povara generată de lipsa resurselor, eforturile susținute pentru retenția lor, angajarea de funcții-suport menite să-i gestioneze eficient, totul pentru asigurarea nevoilor dumneavoastră şi livrarea on-time a comenzilor asumate în producție.
Relocare resurse
Relocare resurse


Costuri fixe și predictibile
Costuri fixe și predictibile


Costuri integrate
Costuri integrate


Transferul riscurilor
Transferul riscurilor


Serviciile noastre

Image
Volume afectate de personal insuficient și rotație?
Obiectivul nostru este de a vă acoperi nevoia de resurse umane în concordanţă cu fluctuațiile de volume din producție. Suntem specializați în relocarea forței de muncă, oferind condiții speciale de cazare și acoperind toate activitățile legate de administrarea ulterioară a angajaților pe toată perioada derulării contractului.
Image
Procese dificile cu turnover ridicat?
Punem la dispoziție forța de muncă asiatică, caracterizată prin stabilitate, loialitate, receptivitate ridicată la detalii, precum și atenție sporită în urmărirea și respectarea instrucțiunilor de lucru, acoperind toate legate de administrarea ulterioară a acestora.
Image
Absenteism scăpat de sub control?

Moveos vă oferă un concept unic, croit pe măsura nevoilor dumneavoastră, astfel încât efectele absenteismului să fie anulate. Personalul de rezervă Moveos este instruit pe procesele dumneavoastră și este întotdeauna pregătit să intervină astfel încât absenteismul neprevăzut să fie mitigat urgent și cu eficacitate.

Image
Nevoie de infuzie puternică de personal?
Completăm serviciile de recrutare Moveos oferind un concept inovator ce poate acoperi nevoia de resurse umane deja școlarizate printr-un parteneriat win-win. Printr-un proces externalizat, cu resurse calificate, Moveos deține prin Centrul de Recrutare & Training toate instrumentele necesare pentru a livra personalul potrivit direct pe liniile dumneavoastră de producție.

Să ne cunoaștem

Locuri de muncă

Vânzări

Secretariat

Trimiteți un mesaj

Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input